I dag hører vi alle mere og mere musik på farten og vi ser streamer film og serier hver dag. Vi er samtidig også blevet mere opmærksomme på, at lyd ikke længere er noget, som vi behøver gå på kompromis med. Trådløse teknologier bliver mere og mere populære, og lyd er her ingen undtagelse, for der er nemlig mange fordele ved brugen af denne type teknologi. Men hvilke ting er det lige du skal være opmærksom på, når du leder efter det helt rigtige på trådløse høretelefoner? Det ser vi nærmere på her!

RHA T20 Wireless Trådløse høretelefoner

RHA T20 Wireless Trådløse høretelefoner

Eksklusive og audiofile in-ear-høretelefoner, som kan bruges både trådløst via Bluetooth og med kabel. Høj bærekomfort og op til 12 timers batteri.

KR.1699.00
Mere info
Sennheiser MOMENTUM True Wireless Trådløse in-ear høretelefoner

Sennheiser MOMENTUM True Wireless Trådløse in-ear høretelefoner

True Wireless høretelefoner med touch-kontrol, høj brugervenlighed og flot lydkvalitet. Lynhurtigt Bluetooth-signal til synkron filmlyd fra PC/Mac.

KR.2190.00
Mere info
Argon Audio POP Trådløse høretelefoner

Argon Audio POP Trådløse høretelefoner

Nyd den trådløse frihed med lydkvalitet du ikke havde drømt om til prisen. Lukket on-ear hovedtelefon med sammenklappeligt og justerbart design (anbefales også til børn).

KR.499.00
Mere info
B&O Earset Trådløse in-ear høretelefoner

B&O Earset Trådløse in-ear høretelefoner

Earset er eksklusive trådløse in-ear-høretelefoner med justerbar ørebøjle. Her kombineres avanceret lydteknologi med et unikt, ikonisk design.

KR.990.00
Mere info
Jabra Move Style Trådløse høretelefoner

Jabra Move Style Trådløse høretelefoner

Enkle og lette Bluetooth høretelefoner til 14 timers trådløs musik og opkald på farten. Vælg mellem tre lækre finishes og find din stil.

KR.599.00
Mere info
Sony WH-CH700N Trådløse høretelefoner

Sony WH-CH700N Trådløse høretelefoner

Komfortable trådløse høretelefoner med noise cancelling (ANC) og lang batteritid. Kan tilsluttes kabel for batteribesparelse. Foldbart design.

KR.1190.00
Mere info
Marshall Major III Bluetooth Trådløse høretelefoner

Marshall Major III Bluetooth Trådløse høretelefoner

Trådløse on-ear høretelefoner med rock’n’roll-attitude, fed lyd og mere end 30 timers spilletid. Lækker komfort og sammenklappeligt design.

KR.799.00
Mere info
Jabra Elite 85H Trådløse høretelefoner

Jabra Elite 85H Trådløse høretelefoner

Bluetooth-høretelefoner med smart Noise Cancelling, komfortabelt design og imponerende 36 timers batteri, som giver timevis af god lyd.

KR.2290.00
Mere info
B&O Beoplay H4 Trådløse høretelefoner

B&O Beoplay H4 Trådløse høretelefoner

Flot lyd og flot stil er nøgleordene for B&O. Trådløs forkælelse for både øjne og ører, naturligvis med suveræn bærekomfort oveni.

KR.1699.00
Mere info

Trådløs og kablet – hvorfor vælge trådløs?

Det er ikke mange år siden, at ordet ”trådløs” eller ”bluetooth forbindelse” betød dårlig og upålidelig lydkvalitet – men det er heldigvis ikke tilfældet længere! Der findes mange fordele ved ikke at vælge kablerne, som simpelthen ikke kan findes med dem. Først og fremmest slipper du for alt ledningsrodet, som ikke bare kan være irriterende, men som faktisk også kan skabe problemer, for hvem har ikke prøvet, at katten spiser kablet til høretelefonerne? Samtidig har du selvfølgelig også muligheden for at bevæge dig frit rundt fra selve lydens kilde. For eksempel kan du nu gå rundt i hele huset, og stadig nyde en sang med fantastisk lyd, uden at skulle være i stuen.

Hvilke pasforme findes ved trådløse hovedtelefoner?

En ting, som er ekstremt vigtig i valgte af disse enheder er den pasform, som du vælger at tage. Der findes generelt set to pasformer for trådløse høretelefoner ”on-ear” og ”over-ear”. On-ear enheder er dem, hvor højtalerne findes i indpakninger, der skal sidde ovenpå dine ører. Disse er generelt designet, så dine ører bliver mindre varme, mens det også tit er muligt at sammenfolde disse on-ear modeller. Over-ear modeller er i stedet lidt større, fordi puderne skal gå rundt om dine ører. Disse vil være lidt varmere, men du vil også få muligheden for at opleve lyden som værende mere fyldig. De er dog mindre transportable. Du bør overveje disse ting, men du bør også simpelthen prøve de forskellige modeller og se, hvilken type pasform, som passer dine ører bedst.

Hvad får man ud af ”noise cancellation”?

En populær funktion, som du finder i mange trådløse ovedtelefoner, er ”noise cancellation” eller lydisolering. Denne form for lydisolering aktiv, hvilket betyder, at der bliver brugt strøm på at aktivere den. Noise cancellation vil ofte bruge fysiske koncepter omkring lydbølger til at modvirke den lyd, som kommer fra dine omgivelser, og dermed fjerne larmen udefra. Dette kan være rigtigt rart, fordi du kan nyde både musik, film og Tv-serier uden afbrydelser fra din omgivelser.

Hvor lang batterilevetid har du brug for?

Med trådløse høretelefoner er den helt store forskel mellem disse og mere traditionelle, kablede modeller, at du skal lade dem op. Men hvor lang tid har du egentligt brug for, at disse hovedtelefoner skal kunne holde, før de skal lades igen? Dette afhænger utroligt meget af, hvad du egentligt bruger enhederne til i din hverdag. For nogle skal de kun bruges derhjemme til underholdning, og derfor vil du sandsynligvis kunne klare en batterilevetid, der er relativt kort, siden det er let at tage pauser og dermed lade dem. Vil du derimod også have denne fede lyd på arbejdet eller når du er ude at motionere, så bør du overveje at investere i et par hørebøffer med længere batterilevetid, så du ikke skal bekymre dig om at opnå den helt optimale opladning hver gang. På denne måde kan du få mest ud af kilden til den bedste lyd, du har prøvet!

VIDEOER: Vejledning & Anmeldelser

Go’ Morgen Danmark Tester 4 Hovedtelefoner

Lyd fra fire hovedtelefoner

Top 5 Trådløse Høretelefoner // Trådløse Hovedtelefoner

Top 5 trådløse hovedtelefoner

Test & Anmeldelse: Apple AirPods Høretelefoner

Apple Airpods: Test og anmeldelse