Uanset om du hører meget jazz, masser af heavy metal eller ser film, hvor lyden er i fokus, så skal du have et sæt høretelefoner, som kan klare arbejdet. De skal producere lyden smukt og fuldendt, så det ikke længere føles som om, at du hører lyden – du skal stå i studiet med musikerne eller på kamppladsen med superheltene. Med Sennheisers Momentum-serie får du netop dette. Her får du høretelefoner, som kan klare enhver opgave, og som gør din lydoplevelse til noget lidt udover det sædvanlige! Vi har set nærmere på denne lækre serie herunder.

Sennheiser Momentum Free Trådløse in-ear høretelefoner

Sennheiser Momentum Free Trådløse in-ear høretelefoner

Mærk den trådløse frihed med ægte hi-fi-lyd i ørerne. In-ear Bluetooth-hovedtelefon, der er så let, at du næsten glemmer, at du har den på.

KR.1499.00
Mere info
Sennheiser MOMENTUM True Wireless Trådløse in-ear høretelefoner

Sennheiser MOMENTUM True Wireless Trådløse in-ear høretelefoner

True Wireless høretelefoner med touch-kontrol, høj brugervenlighed og flot lydkvalitet. Lynhurtigt Bluetooth-signal til synkron filmlyd fra PC/Mac.

KR.2190.00
Mere info
Sennheiser CX 300S In-ear høretelefoner

Sennheiser CX 300S In-ear høretelefoner

Pålidelige og vellydende in-ear høretelefoner i lækker sort finish. Smartphone-kontrol på kablet, ørepropper i 4 størrelser og bæreetui.

KR.375.00
Mere info
Sennheiser HD 660 S Høretelefoner

Sennheiser HD 660 S Høretelefoner

Åben over-ear model i suveræn Sennheiser-kvalitet. Til dig, der vil have ægte audiofil nydelse, men stadig skal tage hensyn til budgettet.

KR.3499.00
Mere info
Sennheiser CX SPORT Høretelefoner

Sennheiser CX SPORT Høretelefoner

Nyd løbeturen eller træningen med et par smarte trådløse in-ear høretelefoner, der kan klare mosten. Flot lyd, lav vægt og god komfort.

KR.969.00
Mere info
Sennheiser HD 800 S Høretelefoner

Sennheiser HD 800 S Høretelefoner

Hvis du både forlanger den bedste lyd og den bedste komfort, får du det ikke meget bedre end her. Sennheiser-kvalitet uden kompromis

KR.11999.00
Mere info
Sennheiser HD 820 Høretelefoner

Sennheiser HD 820 Høretelefoner

Vil du have dit livs største lydoplevelse fra et par høretelefoner? Så er det her, det foregår. Sennheiser-kvalitet uden kompromis

KR.17999.00
Mere info
Sennheiser HD25-1 II Høretelefoner

Sennheiser HD25-1 II Høretelefoner

Legendarisk on-ear hovedtelefon med forrygende lydkvalitet, lav vægt og bløde ørepuder, der sikrer mange timers komfortabel lytteglæde.

KR.1399.00
Mere info
Sennheiser IE 800 S In-ear høretelefoner

Sennheiser IE 800 S In-ear høretelefoner

Troede du, at ægte high-end var forbeholdt høretelefoner i fuld størrelse? Tro om igen - Sennheiser leverer det også i øreprop-format

KR.7499.00
Mere info
Sennheiser RS 175 Trådløse høretelefoner

Sennheiser RS 175 Trådløse høretelefoner

Lækker trådløs lyd til kræsne ører. Her får du både den rigtige hi-fi-fornemmelse og den maksimale komfort. Holder/lader medfølger.

KR.1899.00
Mere info
Sennheiser RS 165 Trådløse høretelefoner

Sennheiser RS 165 Trådløse høretelefoner

Nyd din musik i hele huset uden irriterende kabler. Her får du støjfri digital lydkvalitet og bærekomfort helt i top. Holder/lader medfølger.

KR.1499.00
Mere info
Sennheiser PXC 550 Trådløse høretelefoner

Sennheiser PXC 550 Trådløse høretelefoner

Perfekt trådløs rejsemakker med fremragende aktiv støjreduktion og et superkomfortabelt design, der let kan klappes sammen og kommes i håndbagagen.

KR.2290.00
Mere info

Hvilke modeller findes i Momentum-serien?

I Momentum-serien findes fire forskellige modeller høretelefoner, hvoraf flere af disse kan fås i forskellige farver. I denne serie findes to forskellige høretelefoner, som har en pasform kaldet ”in-ear”. Dette er de såkaldte Momentum Free og Momentum In-Ear Wireless. Begge disse modeller kommer udstyret med trådløs teknologi, så de kan tages med overalt. Modellen MomentumOn-ear Wireless er også trådløs, men har pasformen ”on-ear” og er karakteriseret ved, at den kommer lige fra pakken med aktiv støjundertrykkelse. Til sidst findes Momentum 2, som er en øreomsluttende model med pasformen ”over-ear”, der kommer med kabel i stedet for at være trådløs. Med sine store membraner kan Momentum 2 levere stor, fyldig bas uden at ofre andre frekvenser. Dermed er der mange forskellige muligheder for at få det helt rigtige par høretelefoner fra Sennheisers Momentum serie.

Skal jeg vælge over-ear, on-ear eller in-ear?

Når man snakker høretelefoner, så skal man også overveje pasforme. Pasformen er meget vigtig at overveje, når du skal bruge disse enheder. Især hvis de skal bruges i længere tid af gangen, for eksempel til motion eller på arbejdet.

  • Over-ear hørebøffer er populære, idet de ofte giver den mest fyldige lydoplevelse og kan reproducere de fleste frekvenser. De er dog ikke så transportable grundet deres størrelse, hvorfor mange vælger in-ears.
  • In-ears sættes ind i øret og er meget populære til motion og de er lette at have med overalt.
  • Imellem disse to pasformer findes også on-ear modeller, som er mere transportable end over-ear enheder, men som samtidig kan producere en mere fyldig lyd end in-ear modeller.

Alle disse pasformer finder du i Sennheisers Momentum-serie, så du kan vælge den form, der passer bedst til dine ører og lydmæssige behov.

Sennheiser Momentum høretelefoner med trådløs forbindelse

I dag kommer flere og flere høretelefoner med en trådløs forbindelse, og det er da også tilfældet for mange af modellerne i Momentum-serien fra Sennheiser. Trådløse høretelefoner er nemlig med til at tilbyde nogle unikke muligheder for dig – blandt andet er de populære til dyrkningen af motion. Ledningen kommer eksempelvis ikke i vejen, hvis du er ude at løbe – hvilket hjælper med fuld fokus på træningen, uden at skulle være irritereret over dinglende ledninger i ansigtet. Det er også rigtig rart, hvis du bare ofte er på farten. Høretelefonerne med ledninger kan være lidt mere upraktiske at have med sig, da det kan være svært at holde ordentligt styr på disse. Man skal selvfølgelig tænke over, at de trådløse Momentum høretelefoner så skal oplades eller have nye batterier i ny og næ – og det er vigtigt lige at have med i overvejelserne.

VIDEOER: Test, Anmeldelse & Vejledning af Sennheiser Momentum

Anmeldelse: Sennheiser Momentum In-Ear Høretelefoner

Sennheiser MOMENTUM In-Ear Headphones

Anmeldelse: Sennheiser Momentum Trådløse

Sennheiser Momentum Wireless – REVIEW