Derfor skal du vælge en Mini Projektor

mini projektor

6 måneder siden |  0 comments  |  Hardware & Gadgets

Hvis du interesserer dig lidt for IT-udstyr, så har du sikkert allerede hørt om de populære mini projektorer. De har vundet stort indpas i løbet af de seneste år, og de er efterhånden kommet ned i en pris, hvor alle kan være med. Derfor er flere private nu også begyndt at købe dette til stuen og eget hjem for den ultimative filmoplevelse og lignende.

Her i artiklen har vi set nærmere på mini projektorer, hvor vi bl.a. har set på fordele og ulemper samt vi har kigget på, hvor de købes billigst.

Hvorfor skal jeg købe en mini projekter og ikke en almindelig udgave?


En mini projektor er oftest en del billigere end de store og klassiske projektorer. Og det er selvfølgelig klart, at kvaliteten ikke kommer helt op på samme niveau, som de store professionelle udgaver.

Den teknologiske udvikling går dog så stærkt, at mini projektorerne allerede er på et utroligt højt niveau. For manges vedkommende vil det derfor være et rigtigt godt valg, hvor du får utroligt meget for pengene.

Samtidig har mange af modellerne en god batterifunktion, så du kan tage mini projektoren med alle steder og få vist flot lyd og billede i f.eks. sommerhuset eller på ferien. Batterierne er allerede så gode, at de kan holde flere timer og det bliver kun bedre i fremtiden.

Samtidig fylder en mini projektor næsten ingen ting, og bruger man udelukkende batterifunktionen, så kan den lynhurtigt gemmes helt af vejen igen. Så den er også smart til hjemmet, hvis man ikke ønsker rod og kabler fremme.


Hvilken mini projektor skal jeg vælge?


Der har været lavet flere amerikanske tests af mini projektorer, og generelt klarer langt de fleste modeller sig rigtigt godt.

Nogle af de mærker, som ofte klarer sig godt er bl.a. Epson, LG, Apeman og Philips. Andre mærker kan dog også være rigtigt gode, og de er som regel ikke alle mærker, som bliver udvalgt til disse tests.

Hvis du vælger et af de større og kendte mærker, så er du i hvert fald garanteret et ret højt bundniveau, og det er som regel fint for langt de fleste brugere.

Har du specifikke ønsker om tilslutningsmuligheder eller brug, så læs nærmere i de enkelte mini projektorers beskrivelser. Nogle er mere specialiserede mod gaming og film, mens andre er mere til forretning og fremvisninger.


Hvor køber jeg billige mini projektorer?


Ligesom alt andet IT-udstyr, så er det ofte billigst at købe det på nettet. Der er meget hård konkurrence mellem de mange netbutikker, som sælger IT-relateret udstyr.

Samtidig har disse butikker en del lavere udgifter end de fysiske butikker, hvor de ofte har råd til at holde priserne på et endnu lavere niveau.

Er du i tvivl om hvilken model du skal vælge, så kan du altid se den i en fysisk butik først. Så kan du enten overveje at købe den i butikken, eller du kan undersøge netbutikkerne for en mulig besparelse.


VIDEOER: Test, Anmeldelse & Vejledning af Mini Projektorer


Anmeldelse: H2 Mini Projektor 480p10 Bedste & Billigest Mini Projektorer 2018 (Amazon)De 5 Bedste 4K Projektorer 2018 (Amazon)


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Dette skal du kigge efter når du skal købe en 3d printer

  • Webcafe.dk
  • 0 Comments
  • 5 måneder siden

Alt du skal vide inden dit køb af en WiFi Repeater

  • Webcafe.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden