Derfor skal du vælge Marshall Højtalere – en autentisk og intens lyd

marshall højttalere

6 måneder siden |  0 comments  |  Hardware & Gadgets

Når du hører din yndlingsmusik, hvad end det er heavy metal eller klassiske symfonier, så er det altid noget andet at høre det live end at høre det hjemme i stuen. Tit føles musikken helt flad og livløs, når den bliver spillet igennem et sæt højttalere.

Med et sæt Marshall højttalere, så kan du dog undgå dette og i stedet komme helt tæt på musikken - som om du var fysisk til stede til koncerten eller i lydstudiet.

Marshall har længe været kendt for deres lydudstyr både i form af guitarforstærkere, høretelefoner og meget andet. Derfor ved du, at en model fra dette firma opfylder alle kravene, som selv professionelle musikere har.

Herunder ser vi lidt nærmere på mulighederne med denne højttaler, dens fordele og hvad du skal vælge.

Brug app’en til at styre dine Marshall højttalere


I takt med at teknologier har udviklet sig igennem de sidste år, så er ældre teknologier ifm. lydudstyr blevet nødt til at tilpasse sig. Dette ved de hos Marshall.

Eksempelvis er Multi-Room serien af højttalere alle forbundet med en app, som du let kan downloade online, og som giver dig mere kontrol end nogensinde før. Med denne, så er alle højttalere forbundet til din mobiltelefon, og du kan let skifte, hvilke højttalere, som afspiller lyd. Du kan også ændre på equalizeren, så forskellige frekvenser kan blive fremhævet alt efter, hvad du har brug for.

På denne måde kommer du altså til at have magten over musikken – også på lang afstand.

Hvad er fordelene ved trådløse højttalere?


Marshall har altid været på forkant med teknologien og dette kan især ses, når alle deres højttalere er trådløse. Så du let kan tilgå dem uanset hvad. Vælger du Bluetooth-teknologi, som blandt andet ses i Kilburn- og Acton-modeller, så kan du have enheden med overalt.

Hvis du er i sommerhuset uden internet eller på skovtur med vennerne, så kan du stadig høre musik i høj kvalitet. Med Wi-Fi, en funktion som du finder i MultiRoom serien, så kan du lave alt fra at se videoer til at tage opkald, mens musikken spiller videre i baggrunden. Samtidig kan dette også spare dig for strøm, så for eksempel din mobiltelefon kan holde længere.

Batterier eller stikkontakt – hvad bør du vælge?


Når vi snakker om lydudstyr, så kan man ofte vælge, om det skal køre på batterier, eller om du skal sætte enheden i en stikkontakt i væggen.

Der findes fordele ved begge – batterier er gode, hvis du gerne vil være fleksibel og have muligheden for at transportere den gode musik overalt, uanset hvorhen du skal. Samtidig så kan du også høre musikken på farten, hvis du ikke skulle være tæt på en stikkontakt.

Med en stikkontakt, så undgår du dog mere ubehagelige overraskelser over at miste strømmen, og denne strømkilde er især god, hvis du ved, at højttaleren kun skal stå ét sted.

Hvor stor skal din nye Marshall højttaler være?


Lydudstyr kommer i mange forskellige former og størrelser, og det kan være svært at bestemme sig for, hvor stor højttaleren skal være. Generelt kan det siges, at de mindre højttalere ofte er let at transportere og dermed kan tages med rundt, mens større modeller gerne skal stå ét sted, da de er tungere.

Det er også værd at notere, at større enheder kan spille kraftigere, fordi forstærkeren ofte er større. Dette er rart, hvis du tit har sammenkomster derhjemme. På denne måde er du helt sikker på, at der er en perfekt højttaler til dig derude.


VIDEOER: Test, Anmeldelse & Vejledning af Marshall Højttalere


Anmeldelse: Marshall Stanmore Bluetooth HøjttalerAnmeldelse: Marshall Kilburn Portabel Bluetooth HøjttalerAnmeldelse: Marshall Stockwell Portabel Bluetooth Højttaler


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Dette skal du kigge efter når du skal købe en 3d printer

  • Webcafe.dk
  • 0 Comments
  • 5 måneder siden

Alt du skal vide inden dit køb af en WiFi Repeater

  • Webcafe.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden