Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved at kontakte siden

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Macland Web ApS
Marielystvej 16
2000 Frederiksberg

Fik du læst disse?

sonos soundbar
Købsguides - hardware & gadgets

Få både film og musik til at ramme nye højder med en Sonos Soundbar

Vi har alle sammen prøvet at se vores yndlingsfilm på en fed fladskærm; billedet er klart, farverne er dybe, og de mindste detaljer er alle med. Men lyden mangler altid noget, og de små højtalere i fladskærmen kan simpelthen ikke følge med, når eksplosioner, bilkørsel og dramatisk musik alt sammen

Annonce

Få solide planker under dine gadgets

En bærbar eller tablet kan være vanvittigt smukt designet. Der kan være en forfinet enkelhed i udtrykket, som står rigtig godt til rå og rustikke møbler. Kontrasten løfter skønheden i begge dele, og sammen skaber de en enhed, der giver et æstetisk præg. Design og naturlighed passer bare godt sammen.

Annonce

Guide: Alt du skal bruge til dit nye kontor 

Så du er endelig ved at få dit hjørnekontor eller flytte ind i et større lokale for at få plads til dit voksende team. Tillykke! Uanset om det er dit første kontor, eller om du blot skal opdatere dit nuværende kontor, kan det være både spændende og skræmmende at indrette

E-handel, digitalisering og online

Sådan påvirker IoT udviklingen for spillemaskiner

Den nye store ting i gambling-verdenen ventes at blive Internet of Things (IoT), hvilket har potentiale til at revolutionere spilleindustrien, specielt spillemaskiner, som i 2021 vil udgøre næsten halvdelen af indkomsten i online gambling-industrien, vurderes det. Hvad er IoT? Lad os starte med at få definitionen på plads. Kort fortalt,

penge som bliver overført
E-handel, digitalisering og online

Sådan overfører du billigst til udlandet

Hvis du har prøvet at overføre penge til udlandet, så har du nok også erfaret, at det som regel er en rigtig dyr fornøjelse, hvis ikke du vælger de rigtige løsninger. Så uanset om du driver en virksomhed med udenlandske kunder, eller du foretager private transaktioner til din familie i

mini projektor
Købsguides - hardware & gadgets

Mini Projektor

Hvis du interesserer dig lidt for IT-udstyr, så har du sikkert allerede hørt om de populære mini projektorer. De har vundet stort indpas i løbet af de seneste år, og de er efterhånden kommet ned i en pris, hvor alle kan være med. Derfor er flere private nu også begyndt

Annonce

De 5 typer AI, du skal kende

Der er ingen tvivl om, at kunstig intelligens (AI) er et af de hotteste emner inden for teknologi lige nu. Med alle fra store teknologivirksomheder til nystartede virksomheder, der investerer i AI-teknologi, er det klart, at dette er et område med et enormt potentiale. Men hvad er AI egentlig? Og

google
E-handel, digitalisering og online

Læs med her! Sådan startede søgegiganten Google

Hvorfor er Google så populær som søgemaskine? Google er den største online søgemaskine, og det er af den simple grund, at Google er langt mere effektiv end andre søgemaskiner. Google blev utroligt populært, utroligt hurtigt. Folk elskede det simple design og de effektive resultater. Grundlaget for Google er nemlig en

stor produktion af naturgas
E-handel, digitalisering og online

Find det bedste gasfyr med hjælp fra nettet

Gas er i dag blevet en meget attraktiv energikilde, når det kommer til opvarmning af boligen og op mod en tredjedel af danskernes samlede el- og varmeforbrug dækkes af naturgas Der produceres både olie og gas fra den danske del af Nordsøen og begge dele har stor betydning for samfundsøkonomien.

bluetooth højttaler
Købsguides - hardware & gadgets

Bluetooth højttalere

Bluetooth højtalere er hurtigt blevet populære. Det skyldes blandt andet at de er nemme at placere i hjemmet og ikke kræver tilslutning til radio eller TV via et kabel – men i stedet modtager signalerne trådløst via bluetooth funktionen. Der findes bluetooth højtalere til mange formål – og de findes

E-handel, digitalisering og online

Derfor skal du digitalisere dit elektronikfirma

Har du et firma eller en butik, som sælger elektronik? Uanset om det er en stor eller en lille virksomhed, bør du sørge for en god digitalisering af virksomheden. Måske hænger du stadig fast i det gammeldags bogholderi, som føres i hånden?  Der er rigtig mange gode grunde til, at