Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved at kontakte siden

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Macland Web ApS
Marielystvej 16
2000 Frederiksberg

Fik du læst disse?

wifi repeater
Købsguides - hardware & gadgets

WiFi Repeater

Langt de fleste har efterhånden trådløst internet i hjemmet, da det er meget nemmere end alle de kabler, som man brugte i gamle dage. Forbindelsen kan dog godt være noget ustabil. Det kan skyldes at internetforbindelse ikke kan nå ud i hele hjemmet, at der er interferens eller andre teknikaliteter.

bose soundlink mini
Købsguides - hardware & gadgets

Derfor er Bose SoundLink Mini den perfekte mini højtaler

Læs med i artiklen og lær hvorfor SoundLink Mini Højtalerne fra Bose er de perfekte bærbare højtalere. Sammen med de store teknologiudviklinger vi har set de seneste år, er markedet for trådløse mini højtalere nærmest eksploderet. Dette er der også gode grunde til, for en trådløs mini højtaler kan være

dab radioer
Købsguides - hardware & gadgets

DAB radioer

En DAB radio er den moderne og tidssvarende løsning på den transistorradio, som vi alle husker fra vores forældre og bedsteforældre. DAB radio kan meget mere end de gamle transistorradioer, der kun kunne modtage AM og FM radiosignaler. Med en DAB radio får du et multimediecenter, hvor det hele er

wifi kamera
Købsguides - hardware & gadgets

Gør dit hjem mere sikkert med et Wi-Fi kamera

Får du en følelse af nervøsitet eller vil du bare gerne kunne vide dig sikker, når du forlader hjemmet? Så er det måske på tide at investere i noget udstyr, der kan mindske disse bekymringer. Med et WiFi kamera, så vil du altid have overvågning forbundet til dit netværk, og

B & O Høretelefoner
Købsguides - hardware & gadgets

B&O Høretelefoner

Ligesom de øvrige produkter fra Bang & Olufsens fabrik i Struer i Jylland er også  B&O høretelefoner lavet i den bedste kvalitet. Det afspejler sig ikke kun i den suveræne lyd, men også i udsøgte materialer og et meget lækkert design. Uanset om du ønsker at koncentrere dig om at

mobil sport
E-handel, digitalisering og online

Sådan følger du med i sporten på din mobil!

I disse dage er det nemmere at følge med i alskens former for sport, selvom du ofte er på farten. Du er nemlig ikke afhængig af at have adgang til et TV eller en stationær eller bærbar computer. Tværtimod kan du følge med i sporten uden det store besvær ved

e-handel
E-handel, digitalisering og online

Hvorfor e-handel er fremtiden, og hvad det betyder for fysiske butikker

Vi danskere shopper på nettet i stigende grad, det samme gør sig gældende for mange af vores europæiske naboer. Tiden hvor e-handel var noget man var varsom med og ikke helt stolede på, er for længst forbi. I hvert fald hvis du spørger den yngre del af befolkningen. Danmark er

musemåtte
Købsguides - hardware & gadgets

Musemåtte

Når vi køber en ny computer eller andet spændende tilbehør til computeren, så laver de fleste af os lidt research på forhånd. Det skal se lækkert ud, fungere godt og fås til en rimelig pris. Men når vi skal købe en musemåtte, så tænker de fleste, at det er lidt

garmin cykel computer
Købsguides - hardware & gadgets

Cykel computer fra Garmin

I artiklen her kan du læse mere om en Garmin cykel computer, læse test og anmeldelser og få gode råd til at købe den rigtige mode. Du kan også se priser og tilbud på Garmin cykelcomputere. I dag er der flere og flere danskere, som dyrker motion på regulær basis,

gaming headset
Købsguides - hardware & gadgets

Gaming Headset

I takt med gaming verdenens rivende udvikling de seneste år, er Esport nok den hurtigst voksende sport i øjeblikket. Derfor er det også forståeligt, at gamere i dag bruger flere penge end nogensinde før på gaming udstyr. Kvalitets gaming headset, muse, computere osv. er bare nogle af de ting, mange

hvid printer som står i hvidt rum
E-handel, digitalisering og online

Trods digitalisering – vi printer som aldrig før

Digitaliseringen er et fænomen, der efterhånden ikke er fremmed for særlig mange af os. Den betyder, at stadig flere og flere aspekter af vores hverdag bliver hensat til enten vores computer eller vores smartphone. Og det er i langt de fleste tilfælde både smart, effektivt og godt for miljøet. For

trådløst headset
Købsguides - hardware & gadgets

Sådan finder du det bedste trådløse headset

I dag er vi mange, der ikke længere bruger højtalere, men i stedet vælger at få lyden helt tæt på livet med et trådløst headset. Det kan der være mange grunde til, og i dagens Danmark er vi også endelig begyndt at gå op i den lyd, som vi hører