Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved at kontakte siden

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Macland Web ApS
Marielystvej 16
2000 Frederiksberg

Fik du læst disse?

razer headset
Købsguides - hardware & gadgets

Razer Headset

Razer er velsagtens et af de største firmaer inden for gaming hardware. Deres ry for at producere computertilbehør af høj kvalitet, som især henvender sig til gamer-segmentet, er velkendt verden over. Især deres Razer headsets er blevet prist meget igennem tiden – både på grund af deres fede designs, men

polaroid kamera
Købsguides - hardware & gadgets

Polaroid Kamera

Selvom vi i dagens Danmark har mulighed for at investere i produkter med en masse dybt avancerede teknologier, så er vi faktisk begyndt lige så stille at vende os mod tidligere teknologier. Dette gælder også for de digitale kameraer, som vi er kommet til at elske over de sidste år.

marshall højttalere
Købsguides - hardware & gadgets

Marshall Højtalere

Når du hører din yndlingsmusik, hvad end det er heavy metal eller klassiske symfonier, så er det altid noget andet at høre det live end at høre det hjemme i stuen. Tit føles musikken helt flad og livløs, når den bliver spillet igennem et sæt højttalere. Med et sæt Marshall

gopro kamera
Købsguides - hardware & gadgets

GoPro Kamera

Holder du af at rejse, udforske eller dyrke din sport eller anden passion? Så kender du måske til det med, at man ofte sidder med ønsket om at have fanget specifikke øjeblikker. Eksempelvis på mountainbiketuren i skoven eller på kajakturen på vandet. I så fald bør du overveje et kamera,

bluetooth højttaler
Købsguides - hardware & gadgets

Bluetooth højttalere

Bluetooth højtalere er hurtigt blevet populære. Det skyldes blandt andet at de er nemme at placere i hjemmet og ikke kræver tilslutning til radio eller TV via et kabel – men i stedet modtager signalerne trådløst via bluetooth funktionen. Der findes bluetooth højtalere til mange formål – og de findes

bose høretelefoner hovedtelefoner
Købsguides - hardware & gadgets

Bose høretelefoner

I denne artikel kan du lære mere om Bose Høretelefoner, test og anmeldelser, samt få gode råd til køb af høretelefoner/hovedtelefoner fra Bose. Kender du det med, at man lytter til yndlingsbandet på sin mobil igennem de gamle høretelefoner – og der mangler bare lige den magi, der gør, at

wifi kamera
Købsguides - hardware & gadgets

Gør dit hjem mere sikkert med et Wi-Fi kamera

Får du en følelse af nervøsitet eller vil du bare gerne kunne vide dig sikker, når du forlader hjemmet? Så er det måske på tide at investere i noget udstyr, der kan mindske disse bekymringer. Med et WiFi kamera, så vil du altid have overvågning forbundet til dit netværk, og

digitalisering
E-handel, digitalisering og online

Sådan har digitaliseringen påvirket verden

Alarmuret på vores mobil ringer. Vi står op og tjekker rejseplanen for forsinkelser eller varmer bilen op med en app. På vej hjem fra arbejde har vi en podcast i ørene og avisen læser vi på iPad’en. Vi tjekker Facebook, vi streamer en film og på mobilen sætter vi vækkeuret.

trådløst headset
Købsguides - hardware & gadgets

Sådan finder du det bedste trådløse headset

I dag er vi mange, der ikke længere bruger højtalere, men i stedet vælger at få lyden helt tæt på livet med et trådløst headset. Det kan der være mange grunde til, og i dagens Danmark er vi også endelig begyndt at gå op i den lyd, som vi hører

bose soundlink
Købsguides - hardware & gadgets

Bose SoundLink – og hvorfor du skal vælge den

Der findes mange forskellige bluetooth højtalere på markedet, derfor kan det være svært at vælge den model, der tilfredsstiller dine behov. Bose SoundLink er et stærk bud, hvis du ønsker at lytte til din yndlingsstation fra radioen, følge med i nyderne og de seneste sportsresultater eller ønsker at lytte til

3d printer
Købsguides - hardware & gadgets

Dette skal du kigge efter når du skal købe en 3d printer

Der kommer hele tiden nye teknologier på markedet, og nogle af disse bliver lovet at revolutionere verdenen, som vi kender den. Mange af disse har aldrig helt slået igennem, men en af dem, der virkeligt har, er 3d printeren. Den er ved at blive en af de helt store forbrugerteknologier,