Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved at kontakte siden

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Macland Web ApS
Marielystvej 16
2000 Frederiksberg

Fik du læst disse?

3d printer
Købsguides - hardware & gadgets

Dette skal du kigge efter når du skal købe en 3d printer

Der kommer hele tiden nye teknologier på markedet, og nogle af disse bliver lovet at revolutionere verdenen, som vi kender den. Mange af disse har aldrig helt slået igennem, men en af dem, der virkeligt har, er 3d printeren. Den er ved at blive en af de helt store forbrugerteknologier,

gps tracker
Købsguides - hardware & gadgets

GPS tracker

I dagens Danmark har flere og flere af os værdifulde genstande, som vi for alt i verdenen gerne vil beholde tæt ved os. Det sker dog nogle gange, at man kan komme til at skulle forlade disse ejendele af mange forskellige grunde. I værste fald oplever man at få nogle

garmin cykel computer
Købsguides - hardware & gadgets

Cykel computer fra Garmin

I artiklen her kan du læse mere om en Garmin cykel computer, læse test og anmeldelser og få gode råd til at købe den rigtige mode. Du kan også se priser og tilbud på Garmin cykelcomputere. I dag er der flere og flere danskere, som dyrker motion på regulær basis,

stor produktion af naturgas
E-handel, digitalisering og online

Find det bedste gasfyr med hjælp fra nettet

Gas er i dag blevet en meget attraktiv energikilde, når det kommer til opvarmning af boligen og op mod en tredjedel af danskernes samlede el- og varmeforbrug dækkes af naturgas Der produceres både olie og gas fra den danske del af Nordsøen og begge dele har stor betydning for samfundsøkonomien.

hvid printer som står i hvidt rum
E-handel, digitalisering og online

Trods digitalisering – vi printer som aldrig før

Digitaliseringen er et fænomen, der efterhånden ikke er fremmed for særlig mange af os. Den betyder, at stadig flere og flere aspekter af vores hverdag bliver hensat til enten vores computer eller vores smartphone. Og det er i langt de fleste tilfælde både smart, effektivt og godt for miljøet. For

drone
Købsguides - hardware & gadgets

Drone

Droner kommer i mange faconer, størrelser og med mange forskellige formål. Fælles for dem alle er, at de alle er højteknologiske stykker elektronik, som kan en masse både billedligt, teknisk og underholdningsmæssigt. Det er dog meget forskelligt, hvad folk bruger droner til, og hvorfor de anskaffer sig en til dem

universal fjernbetjening
Købsguides - hardware & gadgets

Universal fjernbetjening

Vi kender alle sammen følelsen; man kommer hjem efter en hård dag, og man vil bare gerne se en smule fjernsyn. Og så skal man til at rode rundt imellem de utroligt mange fjernbetjeninger, som kan befinde sig overalt i stuen og pludselig bliver man endnu mere stresset, end man

hdmi splitter
Købsguides - hardware & gadgets

HDMI Splitter

Med en HDMI splitter kan du dele afspilning fra en DVD til 2 skærme, men der er også et hav af andre muligheder. HDMI stik bliver nemlig brugt til alverdens funktioner. HDMI splittere kommer i mange forskellige udgaver og prisklasser, men hvilken model skal du egentligt købe? Dette har vi

online business
E-handel, digitalisering og online

Derfor starter 99% af iværksættere deres forretning online

Stort set alle iværksættere starter i dag deres arbejde på nettet eller har nettet med som en vigtig spiller i forhold til, når de skal sælge deres produkter. Det kan være ved at de har en webshop, at de sælger produkter, som du kan bruge på nettet, eller noget helt

wifi repeater
Købsguides - hardware & gadgets

WiFi Repeater

Langt de fleste har efterhånden trådløst internet i hjemmet, da det er meget nemmere end alle de kabler, som man brugte i gamle dage. Forbindelsen kan dog godt være noget ustabil. Det kan skyldes at internetforbindelse ikke kan nå ud i hele hjemmet, at der er interferens eller andre teknikaliteter.

dab radioer
Købsguides - hardware & gadgets

DAB radioer

En DAB radio er den moderne og tidssvarende løsning på den transistorradio, som vi alle husker fra vores forældre og bedsteforældre. DAB radio kan meget mere end de gamle transistorradioer, der kun kunne modtage AM og FM radiosignaler. Med en DAB radio får du et multimediecenter, hvor det hele er

bitcoin
E-handel, digitalisering og online

Bitcoins – den ultimative guide for begynderen

Nedenstående indlæg giver dig en grundig introduktion til bitcoins, et fænomen der har taget internettet, bankverdenen og stort set alle andre med storm, og som ikke uden grund kaldes fremtidens valuta. Indlægget er skrevet af Bitcoin-eksperten Kenneth Lillieholm til Facebook-gruppen “Iværksætter Netværk”, og det var så godt at vi har bragt