Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved at kontakte siden

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Macland Web ApS
Marielystvej 16
2000 Frederiksberg

Fik du læst disse?

bose soundtouch
Købsguides - hardware & gadgets

Bose SoundTouch

Bose SoundTouch er en trådløs højtaler til dig, der ønsker at spille hele hjemmet op på en gang. Den leverer kraftfuld musik, der klarer sammenkomster og fester uden problemer. Musikken streames nemt via bluetooth eller Wi-Fi og det hele kan styres via en app fra din smartphone, tablet eller computer.

drone med kamera
Købsguides - hardware & gadgets

Drone med Kamera – super løsning til billeder og video fra luften

Der findes mange forskellige løsninger, når du skal vælge, hvilken drone og hvilket kamera, der passer til dit behov. Hvis behovet er knivskarpe billeder eller video, skal du prioritere kameraet højt. Hvis billedkvaliteten ikke er det mest afgørende, har du måske behov for at flyve lang tid ad gangen –

philips hue
Købsguides - hardware & gadgets

Philips Hue

Den teknologiske revolution de seneste år har gjort, at vi i dag bruger produkter, der løser problemer, vi for et par år siden, ikke engang vidste at vi havde. Mange af disse teknologiske produkter gør nemlig, at vi kan effektivisere vores hverdag på mange måder. Et fremragende eksempel på dette

Månedens nye sider

Endnu en opdaterting fra webcafe.dk Bestil Isspand på tilbud på isspand.dk – alt om Isspande tilbud i 2021. isspand.dk På Isspand.dk elsker vi Isspande – derfor opdaterer vi dagligt priser og lagerstatus fra en lang række internetforhandlere fra Danmark, sådan at du hver dag kan finde det bedste Isspand tilbud.

Annonce

De 5 typer AI, du skal kende

Der er ingen tvivl om, at kunstig intelligens (AI) er et af de hotteste emner inden for teknologi lige nu. Med alle fra store teknologivirksomheder til nystartede virksomheder, der investerer i AI-teknologi, er det klart, at dette er et område med et enormt potentiale. Men hvad er AI egentlig? Og

Annonce

Gode tips til at komme i gang med boksetræning

Boksning har rigtig mange fordele, da det er en træningsform som både styrker dine muskler, balance og kondition. Boksetræning giver funktionel træning, som kan klares hjemme ved dig selv. For at komme godt i gang med boksning derhjemme, er der nogle redskaber som du kan anskaffe dig. Læs mere her.

en professionel tekstforfatter som skriver tekster
E-handel, digitalisering og online

Derfor skal du lade en professionel tekstforfatter stå for dine tekster

Der findes utroligt mange argumenter for, hvorfor det er en god ide at benytte sig af en professionel tekstforfatter, når man skal formulere en tekst til sit firma. Du kan med fordel tænke på en tekstforfatter som en kok. Hvis du ville holde en reception i dit firma, ville du

penge som bliver overført
E-handel, digitalisering og online

Sådan overfører du billigst til udlandet

Hvis du har prøvet at overføre penge til udlandet, så har du nok også erfaret, at det som regel er en rigtig dyr fornøjelse, hvis ikke du vælger de rigtige løsninger. Så uanset om du driver en virksomhed med udenlandske kunder, eller du foretager private transaktioner til din familie i

casino apps
E-handel, digitalisering og online

Derfor er casino apps så populære!

Casino apps er i den seneste årrække kun blevet mere og mere populære. Dette skyldes naturligvis en lang række af årsager, men ikke desto mindre er visse forklaringer bedre end andre. For det første kommer man ikke udenom, at det giver en masse fleksibilitet at kunne få stillet spillelysten ved

Gode sider

Her på webcafe.dk har vi fundet følgende links: Serveringsvogn 2021 – Besøg serveringsvogn.dk og spar penge på Serveringsvogne Serveringsvogn.dk er Danmarks største guide til Serveringsvognen – så klik ind og se en kæmpe oversigt over priser på Serveringsvogne fra en lang række gode danske internetbutikker – opdateret hver nat. serveringsvogn.dk

E-handel, digitalisering og online

Sådan påvirker IoT udviklingen for spillemaskiner

Den nye store ting i gambling-verdenen ventes at blive Internet of Things (IoT), hvilket har potentiale til at revolutionere spilleindustrien, specielt spillemaskiner, som i 2021 vil udgøre næsten halvdelen af indkomsten i online gambling-industrien, vurderes det. Hvad er IoT? Lad os starte med at få definitionen på plads. Kort fortalt,

Annonce

Brug for hjælp til begravelse i Holte?

Der medfølger mange ting med når en person afgår ved døden. I sådan en tid kan det være behjælpeligt med nogle udefra, som kan tage hånd om de største opgaver og give dig som pårørende tid til at hvile og sørge. Denne hjælp kan findes hos Uldahls begravelsesforretning.  Uldahls begravelsesforretning er Holtes