Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved at kontakte siden

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Macland Web ApS
Marielystvej 16
2000 Frederiksberg

Fik du læst disse?

aktive højttalere
Købsguides - hardware & gadgets

Aktive højttalere

Aktive højttalere har indbygget forstærker. Derfor får du rigtig god lyd i stereo – uden at investere i et separat anlæg. Det er den perfekte løsning til tilslutning til computer – både til afspilning af musik, TV og film, ligesom det er den optimale løsning i forbindelse med gaming. Aktive

google
E-handel, digitalisering og online

Læs med her! Sådan startede søgegiganten Google

Hvorfor er Google så populær som søgemaskine? Google er den største online søgemaskine, og det er af den simple grund, at Google er langt mere effektiv end andre søgemaskiner. Google blev utroligt populært, utroligt hurtigt. Folk elskede det simple design og de effektive resultater. Grundlaget for Google er nemlig en

hvid printer som står i hvidt rum
E-handel, digitalisering og online

Trods digitalisering – vi printer som aldrig før

Digitaliseringen er et fænomen, der efterhånden ikke er fremmed for særlig mange af os. Den betyder, at stadig flere og flere aspekter af vores hverdag bliver hensat til enten vores computer eller vores smartphone. Og det er i langt de fleste tilfælde både smart, effektivt og godt for miljøet. For

Gode links

Køb Computerskærm med rabat på computerskærm.dk – viden om Computerskærme tilbud i 2021. Computerskærm.dk er Danmarks største guide til Computerskærmen – så klik ind og se en kæmpe oversigt over priser på Computerskærme fra adskillige sikre butikker fra Danmark – opdateret hver nat. computerskærm.dk Stegegryde 2021 – Besøg stegegryde.dk og

gravid kvinde som gaar paa barsel
E-handel, digitalisering og online

Joha Uld trender som barselsgave

I Danmark er det efterhånden en tradition at give en fin barselsgave, hvis man kender en, der venter sig et barn. Barselsgaverne kommer selvfølgelig i forskellige prisklasser og udformninger alt efter hvem der giver gaven, og hvem den gives til. Det ændrer dog ikke ved det faktum, at gaven ofte

dab radioer
Købsguides - hardware & gadgets

DAB radioer

En DAB radio er den moderne og tidssvarende løsning på den transistorradio, som vi alle husker fra vores forældre og bedsteforældre. DAB radio kan meget mere end de gamle transistorradioer, der kun kunne modtage AM og FM radiosignaler. Med en DAB radio får du et multimediecenter, hvor det hele er

mand får massage pga rygsmerter
E-handel, digitalisering og online

Ondt i ryggen efter computer? Her er 3 gode råd

Bruger du meget tid foran computeren? Der er rigtig mange mennesker, som arbejder mange timer om dagen foran deres computer. Digitalisering er en fremragende ting, som medfører vækst og bedre levevilkår, men den øgede tid foran computeren kan desværre også have mere negative konsekvenser. Meget tid foran computeren kan nemlig

mini projektor
Købsguides - hardware & gadgets

Mini Projektor

Hvis du interesserer dig lidt for IT-udstyr, så har du sikkert allerede hørt om de populære mini projektorer. De har vundet stort indpas i løbet af de seneste år, og de er efterhånden kommet ned i en pris, hvor alle kan være med. Derfor er flere private nu også begyndt

Annonce

Sådan behandler du effektivt dit træværk

Vi går mod varmere og lysere tider, og sommeren kan så småt anes i horisonten. Det betyder kongespil i haven med vennerne og øl på terrassen til lyden af sommerhits i højtalerne. Men måske er træterrassen og havemøblerne ikke klar til gæster endnu. Du kan dog hurtigt få gjort begge dele sommerklar

philips wake-up light
Købsguides - hardware & gadgets

Philips Wake-up Light

I dagens samfund er der et stort fokus på at leve sundt. Derfor er vi også alle mere bevidste om, hvor ekstremt vigtigt det er at få nok af god søvn, for at vores hjerne og krop kan fungere optimalt. Derudover bruger vi omkring 2/3 dele af vores liv på

digital træning
E-handel, digitalisering og online

4 digitale redskaber til din træning

Træning og det sunde liv er ikke altid helt nemt at opnå. Specielt ikke mens fitnesscentrene er lukket, da mange af os nok ikke kan finde motivationen derhjemme. Men der er altså ting, digitale ting, som kan hjælpe dig rigtig meget. Find her 4 digitale redskaber til din træning. Et

en professionel tekstforfatter som skriver tekster
E-handel, digitalisering og online

Derfor skal du lade en professionel tekstforfatter stå for dine tekster

Der findes utroligt mange argumenter for, hvorfor det er en god ide at benytte sig af en professionel tekstforfatter, når man skal formulere en tekst til sit firma. Du kan med fordel tænke på en tekstforfatter som en kok. Hvis du ville holde en reception i dit firma, ville du