Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved at kontakte siden

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Macland Web ApS
Marielystvej 16
2000 Frederiksberg

Fik du læst disse?

igrill 2
Købsguides - hardware & gadgets

Derfor bør alle grillentusiaster købe iGrill 2 grilltermometeret

Mens den danske sommer stille og roligt nærmer sig, betyder det også for mange, at grillsæsonen er tæt på. At grille et godt stykke kød er en kunst i sig selv, som mange går højt op i at mestre. Men selv for den rutinerede grillentusiast kan det nogle gange gå

retro dab radio
Købsguides - hardware & gadgets

4 ting du skal overveje, når du vælger dab radio

Vil du gerne være med på noderne og få fingrene i den super smarte dab radio? Dab radioen er super smart og moderne, fordi at denne slags radio ender ved hjælp af digitale signaler, fremfor det analoge signal, hvilket også skulle gøre kvaliteten end del bedre. Hvis du gerne vil

sennheiser momentum
Købsguides - hardware & gadgets

Sennheiser Momentum – en serie af høretelefoner i topklasse

Uanset om du hører meget jazz, masser af heavy metal eller ser film, hvor lyden er i fokus, så skal du have et sæt høretelefoner, som kan klare arbejdet. De skal producere lyden smukt og fuldendt, så det ikke længere føles som om, at du hører lyden – du skal

E-handel, digitalisering og online

Sådan påvirker IoT udviklingen for spillemaskiner

Den nye store ting i gambling-verdenen ventes at blive Internet of Things (IoT), hvilket har potentiale til at revolutionere spilleindustrien, specielt spillemaskiner, som i 2021 vil udgøre næsten halvdelen af indkomsten i online gambling-industrien, vurderes det. Hvad er IoT? Lad os starte med at få definitionen på plads. Kort fortalt,

bedste
Købsguides - hardware & gadgets

Denne skægtrimmer er den bedste på markedet

Er du på udkig efter en ny skægtrimmer? Der er et hav af muligheder, men her får du inspiration til at finde den bedste på markedet. Dette skal din skægtrimmer kunne Hvis du går meget op i dit udseende, så er en skægtrimmer en god investering. Du har nemlig mulighed

Månedens opdatering

Webcafe.dk præsenterer: Højdemåler 2021 – Find alle Højdemålere på højdemåler.dk højdemåler.dk Du finder ikke et bedre overblik over Højdemålere i Danmark end hos os. Vi henter hver dag priser fra mange af de billigste danske online forhandlere, så du kun behøver kigge ét sted for at finde det rigtige Højdemåler

gamer bærbar
Købsguides - hardware & gadgets

Gamer bærbar

Når en bærbar PC skal bruges som gaming bærbar, er det nødvendigt at tage hensyn til flere punkter. Moderne spil – action- og simulationsspil – kræver rigtig meget af PC’en for at kunne trække disse ydelseskrævende spil. Af den grund er der flere ting, der kræver seriøse overvejelser, inden indkøb

altid online
E-handel, digitalisering og online

Derfor bruger danskerne 50% af deres vågne tid på computeren eller mobilen

Vi danskere bruger vores smartphones mere end nogensinde før, og mange er online omkring halvdelen af deres vågne tid, mens det for nogle mennesker nu er sådan, at de er online længere tid i løbet af dagen, end de er offline. Enten sidder de ved deres computerskærm eller også har

Nyt fra nettet

Endnu en opdaterting fra webcafe.dk benved.dk Benved 2021 – Besøg benved.dk og bestil Benved med rabat Vi har grundlagt Benved.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Benved. Frem for at skulle finde produkterne på forskellige butikker kan du nu få overblikket samlet ét sted –

Annonce

Køb alle dine ting til skituren på internettet

Vinteren nærmer sig, og det betyder at det snart er tid til at tage af sted på skiferie. Er du også en af de typer, hvor vinter er lig med skiferie? Kan du ikke vente med at komme afsted til hvide landskaber, kolde røde kinder og fart over feltet når der

Annonce

Digitale gaver du kan give manden i dit liv

Mænd er ikke altid de nemmeste at give gaver til, og det er der sikkert mange som kan nikke genkendende til. De fleste mænd er vilde med digitale gadgets, og med en digital gave går du helt sikkert ikke helt galt i byen. Her kan du læse om gode ideer

dab radioer
Købsguides - hardware & gadgets

DAB radioer

En DAB radio er den moderne og tidssvarende løsning på den transistorradio, som vi alle husker fra vores forældre og bedsteforældre. DAB radio kan meget mere end de gamle transistorradioer, der kun kunne modtage AM og FM radiosignaler. Med en DAB radio får du et multimediecenter, hvor det hele er