Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved at kontakte siden

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Macland Web ApS
Marielystvej 16
2000 Frederiksberg

Fik du læst disse?

verdenskort-som-viser-verdenen-om-aftenen
E-handel, digitalisering og online

Se hele verden fra din stue

Det kan lyde lidt smart at sige, at du kan overskue hele verden fra din sofa, men med en verdenskort plakat er det faktisk en mulighed. Det er en flot mulighed for at udsmykke dit hjem. Du kan både bruge det, hvis du godt kan lide at rejse, og du

gamer mus
Købsguides - hardware & gadgets

Gamer Mus

Computerspil har efterhånden været en fast del af den danske kultur de sidste mange år, og der er intet, som tyder på, at dette kommer til at ændre sig foreløbigt. Hvis du, ligesom så mange andre, godt kan lide at spille spil på din computer, så ved du også, at

wifi repeater
Købsguides - hardware & gadgets

WiFi Repeater

Langt de fleste har efterhånden trådløst internet i hjemmet, da det er meget nemmere end alle de kabler, som man brugte i gamle dage. Forbindelsen kan dog godt være noget ustabil. Det kan skyldes at internetforbindelse ikke kan nå ud i hele hjemmet, at der er interferens eller andre teknikaliteter.

gamer mus
Købsguides - hardware & gadgets

Den Store 2018 Guide Til At Vælge Den Rigtige Gamer Mus

Når du gamer på PC, er det vigtigt, at du har den rigtige mus. Musens reaktionsevne er med til at afgøre din reaktionsevne i spillet. En almindelig mus kan være helt op til 38 millisekunder om at reagere på dine bevægelser, mens en god gamermus kan være bare 1 millisekund

stikkontakter med usb
Købsguides - hardware & gadgets

Stikkontakter med USB

Vi lever i dag i en tid, der i en meget høj grad er præget af teknologi. De senere år har vi set en markant stigning i den teknologiske udvikling, specielt indenfor forbruger produkter. Først kom bærbare computere og mobiltelefoner, og i dag er det de allerfærreste, der ikke ejer

en professionel tekstforfatter som skriver tekster
E-handel, digitalisering og online

Derfor skal du lade en professionel tekstforfatter stå for dine tekster

Der findes utroligt mange argumenter for, hvorfor det er en god ide at benytte sig af en professionel tekstforfatter, når man skal formulere en tekst til sit firma. Du kan med fordel tænke på en tekstforfatter som en kok. Hvis du ville holde en reception i dit firma, ville du

gamer tastatur
Købsguides - hardware & gadgets

Gamer tastatur

Når du spiller dine yndlingsspil, så kræver det selvfølgelig meget øvelse og skarphed at være på toppen, men det er altid nemmere at gøre sit bedste, når udstyret er af høj kvalitet. Netop her skal du investere i et gaming tastatur, som er designet til at lade dine evner fremhæves

bluetooth høretelefoner
Købsguides - hardware & gadgets

Bluetooth høretelefoner

I dag begynder flere og flere danskere at gå op i den lydkvalitet, som deres høretelefoner har. Nogle gange er det, fordi musikken skal være i top, nogle gange skal filmen bare føles mere livagtig og nogle gange skal computerspillet bare omringe en. Derudover skal vores høretelefoner også være lette

e-handel
E-handel, digitalisering og online

Hvorfor e-handel er fremtiden, og hvad det betyder for fysiske butikker

Vi danskere shopper på nettet i stigende grad, det samme gør sig gældende for mange af vores europæiske naboer. Tiden hvor e-handel var noget man var varsom med og ikke helt stolede på, er for længst forbi. I hvert fald hvis du spørger den yngre del af befolkningen. Danmark er

E-handel, digitalisering og online

4 tips til dig, der vil øge din digitale sikkerhed

Annonce Som aldrig før går vi på nettet, når vi handler. Det er nemlig nemmere end aldrig før at få den nye sofa bestilt hjem eller få bragt dine indkøb direkte til døren. Men er det mere sikkert? Der bliver som aldrig før mere og mere snyd på internettet, og

dab radioer
Købsguides - hardware & gadgets

DAB radioer

En DAB radio er den moderne og tidssvarende løsning på den transistorradio, som vi alle husker fra vores forældre og bedsteforældre. DAB radio kan meget mere end de gamle transistorradioer, der kun kunne modtage AM og FM radiosignaler. Med en DAB radio får du et multimediecenter, hvor det hele er

trådløst headset
Købsguides - hardware & gadgets

Sådan finder du det bedste trådløse headset

I dag er vi mange, der ikke længere bruger højtalere, men i stedet vælger at få lyden helt tæt på livet med et trådløst headset. Det kan der være mange grunde til, og i dagens Danmark er vi også endelig begyndt at gå op i den lyd, som vi hører