Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved at kontakte siden

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Macland Web ApS
Marielystvej 16
2000 Frederiksberg

Fik du læst disse?

spion kamera
Købsguides - hardware & gadgets

Spion kamera

I dagens Danmark, så er der en masse ting som vi skal nå, og derfor kan vi ikke være med i alle de ting, som vi gerne vil være en del af i hjemmet. Dette kan forårsage en masse unødig stress og bekymring, og dette gør det ikke ligefrem lettere

hdmi splitter
Købsguides - hardware & gadgets

HDMI Splitter

Med en HDMI splitter kan du dele afspilning fra en DVD til 2 skærme, men der er også et hav af andre muligheder. HDMI stik bliver nemlig brugt til alverdens funktioner. HDMI splittere kommer i mange forskellige udgaver og prisklasser, men hvilken model skal du egentligt købe? Dette har vi

E-handel, digitalisering og online

4 tips til dig, der vil øge din digitale sikkerhed

Annonce Som aldrig før går vi på nettet, når vi handler. Det er nemlig nemmere end aldrig før at få den nye sofa bestilt hjem eller få bragt dine indkøb direkte til døren. Men er det mere sikkert? Der bliver som aldrig før mere og mere snyd på internettet, og

philips hue
Købsguides - hardware & gadgets

Philips Hue

Den teknologiske revolution de seneste år har gjort, at vi i dag bruger produkter, der løser problemer, vi for et par år siden, ikke engang vidste at vi havde. Mange af disse teknologiske produkter gør nemlig, at vi kan effektivisere vores hverdag på mange måder. Et fremragende eksempel på dette

drone med kamera
Købsguides - hardware & gadgets

Drone med Kamera – super løsning til billeder og video fra luften

Der findes mange forskellige løsninger, når du skal vælge, hvilken drone og hvilket kamera, der passer til dit behov. Hvis behovet er knivskarpe billeder eller video, skal du prioritere kameraet højt. Hvis billedkvaliteten ikke er det mest afgørende, har du måske behov for at flyve lang tid ad gangen –

undervands kamera
Købsguides - hardware & gadgets

Undervands kamera

Du kan skabe nogle fantastiske ferieminder med et undervands kamera, da du for altid vil have de skønne billeder af livet og oplevelserne fra havet. Havet er og strandene er noget af det vigtigste på en god ferie, hvorfor det også er nogle af de minder, som giver dig den

virtual reality barn
Købsguides - hardware & gadgets

Disse 5 gadgets vil dit barn elske!

Juletiden nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør derfor også den travleste gavesæson på hele året. Det er tid til, at man skal finde på et væld af gode gaveideer – og særligt til familiens yngste kan dette føles som en særligt svær eller ligefrem besværlig opgave. Derfor

altid online
E-handel, digitalisering og online

Derfor bruger danskerne 50% af deres vågne tid på computeren eller mobilen

Vi danskere bruger vores smartphones mere end nogensinde før, og mange er online omkring halvdelen af deres vågne tid, mens det for nogle mennesker nu er sådan, at de er online længere tid i løbet af dagen, end de er offline. Enten sidder de ved deres computerskærm eller også har

B&O Højttalere
Købsguides - hardware & gadgets

B & O Højtalere

B&O højtalere produceres hos det verdenskendte danske firma Bang & Olufsen, der er beliggende i Struer i Jylland. Kombinationen af form, farve og usædvanlig god lyd i højtalere, der er lavet af de bedste materialer, har gjort B & O højtalere til et produkt, der ligger i en klasse for

marshall højttalere
Købsguides - hardware & gadgets

Marshall Højtalere

Når du hører din yndlingsmusik, hvad end det er heavy metal eller klassiske symfonier, så er det altid noget andet at høre det live end at høre det hjemme i stuen. Tit føles musikken helt flad og livløs, når den bliver spillet igennem et sæt højttalere. Med et sæt Marshall

spejlrefleks kamera
Købsguides - hardware & gadgets

Tag bedre billeder end nogensinde før med et spejlrefleks kamera

Vi kender alle sammen følelsen; man er til en fødselsdag, ude på sightseeing eller måske ligger sneen bare smukt i haven. Selvfølgelig skal du have et billede af det! I dag er det lettere end nogensinde før at fange disse øjeblikke, og i sublim kvalitet. For med et spejlrefleks kamera,

ældre kvinde sidder og prøver at bruge computeren
E-handel, digitalisering og online

Salget af tilbehør til ældre rykker på nettet

Danskerne bliver ældre og ældre og det har både sine fordele og ulemper. Nogle tror, at alle ældre mennesker er svagelige og har brug for pleje, mens andre tror, at alle ældre kan klare sig selv uden problemer. Begge dele er forkert, for ældre mennesker er lige så forskellige som