Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved at kontakte siden

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Macland Web ApS
Marielystvej 16
2000 Frederiksberg

Fik du læst disse?

3d printer
Købsguides - hardware & gadgets

Dette skal du kigge efter når du skal købe en 3d printer

Der kommer hele tiden nye teknologier på markedet, og nogle af disse bliver lovet at revolutionere verdenen, som vi kender den. Mange af disse har aldrig helt slået igennem, men en af dem, der virkeligt har, er 3d printeren. Den er ved at blive en af de helt store forbrugerteknologier,

bluetooth højttaler
Købsguides - hardware & gadgets

Bluetooth højttalere

Bluetooth højtalere er hurtigt blevet populære. Det skyldes blandt andet at de er nemme at placere i hjemmet og ikke kræver tilslutning til radio eller TV via et kabel – men i stedet modtager signalerne trådløst via bluetooth funktionen. Der findes bluetooth højtalere til mange formål – og de findes

sennheiser momentum
Købsguides - hardware & gadgets

Sennheiser Momentum – en serie af høretelefoner i topklasse

Uanset om du hører meget jazz, masser af heavy metal eller ser film, hvor lyden er i fokus, så skal du have et sæt høretelefoner, som kan klare arbejdet. De skal producere lyden smukt og fuldendt, så det ikke længere føles som om, at du hører lyden – du skal

gamer tastatur
Købsguides - hardware & gadgets

Gamer tastatur

Når du spiller dine yndlingsspil, så kræver det selvfølgelig meget øvelse og skarphed at være på toppen, men det er altid nemmere at gøre sit bedste, når udstyret er af høj kvalitet. Netop her skal du investere i et gaming tastatur, som er designet til at lade dine evner fremhæves

trådløse høretelefoner
Købsguides - hardware & gadgets

Trådløse høretelefoner?

I dag hører vi alle mere og mere musik på farten og vi ser streamer film og serier hver dag. Vi er samtidig også blevet mere opmærksomme på, at lyd ikke længere er noget, som vi behøver gå på kompromis med. Trådløse teknologier bliver mere og mere populære, og lyd

gamer skærm
Købsguides - hardware & gadgets

Gamer skærm

Her kan du læse en masse om vigtigheden af at bruge en gamer skærm hvis du er seriøs omkring din gaming, finde gode tilbud på gaming skærme, og få en masse gode råd til at vælge den rigtige model. I dag bruger flere og flere af os vores computere til

e-handel
E-handel, digitalisering og online

Hvorfor e-handel er fremtiden, og hvad det betyder for fysiske butikker

Vi danskere shopper på nettet i stigende grad, det samme gør sig gældende for mange af vores europæiske naboer. Tiden hvor e-handel var noget man var varsom med og ikke helt stolede på, er for længst forbi. I hvert fald hvis du spørger den yngre del af befolkningen. Danmark er

casino apps
E-handel, digitalisering og online

Derfor er casino apps så populære!

Casino apps er i den seneste årrække kun blevet mere og mere populære. Dette skyldes naturligvis en lang række af årsager, men ikke desto mindre er visse forklaringer bedre end andre. For det første kommer man ikke udenom, at det giver en masse fleksibilitet at kunne få stillet spillelysten ved

undervands kamera
Købsguides - hardware & gadgets

Undervands kamera

Du kan skabe nogle fantastiske ferieminder med et undervands kamera, da du for altid vil have de skønne billeder af livet og oplevelserne fra havet. Havet er og strandene er noget af det vigtigste på en god ferie, hvorfor det også er nogle af de minder, som giver dig den

altid online
E-handel, digitalisering og online

Derfor bruger danskerne 50% af deres vågne tid på computeren eller mobilen

Vi danskere bruger vores smartphones mere end nogensinde før, og mange er online omkring halvdelen af deres vågne tid, mens det for nogle mennesker nu er sådan, at de er online længere tid i løbet af dagen, end de er offline. Enten sidder de ved deres computerskærm eller også har

musemåtte
Købsguides - hardware & gadgets

Musemåtte

Når vi køber en ny computer eller andet spændende tilbehør til computeren, så laver de fleste af os lidt research på forhånd. Det skal se lækkert ud, fungere godt og fås til en rimelig pris. Men når vi skal købe en musemåtte, så tænker de fleste, at det er lidt

wifi repeater
Købsguides - hardware & gadgets

WiFi Repeater

Langt de fleste har efterhånden trådløst internet i hjemmet, da det er meget nemmere end alle de kabler, som man brugte i gamle dage. Forbindelsen kan dog godt være noget ustabil. Det kan skyldes at internetforbindelse ikke kan nå ud i hele hjemmet, at der er interferens eller andre teknikaliteter.