Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved at kontakte siden

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Macland Web ApS
Marielystvej 16
2000 Frederiksberg

Fik du læst disse?

B&O Højttalere
Købsguides - hardware & gadgets

B & O Højtalere

B&O højtalere produceres hos det verdenskendte danske firma Bang & Olufsen, der er beliggende i Struer i Jylland. Kombinationen af form, farve og usædvanlig god lyd i højtalere, der er lavet af de bedste materialer, har gjort B & O højtalere til et produkt, der ligger i en klasse for

gamer stol
Købsguides - hardware & gadgets

Gamer stol

Her kan du læse hvordan du får en endnu bedre gamingoplevelse med en gamer / gamin stol. I takt med, at der bliver udviklet flere og flere spil til mange forskellige konsoller og platforme, så begynder vi også at gå mere og mere op i vores gaming oplevelser. Lyden skal

aktive højttalere
Købsguides - hardware & gadgets

Aktive højttalere

Aktive højttalere har indbygget forstærker. Derfor får du rigtig god lyd i stereo – uden at investere i et separat anlæg. Det er den perfekte løsning til tilslutning til computer – både til afspilning af musik, TV og film, ligesom det er den optimale løsning i forbindelse med gaming. Aktive

trådløse høretelefoner
Købsguides - hardware & gadgets

Trådløse høretelefoner?

I dag hører vi alle mere og mere musik på farten og vi ser streamer film og serier hver dag. Vi er samtidig også blevet mere opmærksomme på, at lyd ikke længere er noget, som vi behøver gå på kompromis med. Trådløse teknologier bliver mere og mere populære, og lyd

ip kamera
Købsguides - hardware & gadgets

Bliv mere tryg i hverdagen med et IP Kamera

Vi er, mere end nogensinde, væk fra vores hjem og mange af de ejendele, som vi ellers sætter så stor pris på i vores hverdag. Derfor kan vi også blive lidt nervøse, for vil vi ikke alle sammen gerne vide, hvad det er, der sker i vores hjem? Løsningen er

B & O Høretelefoner
Købsguides - hardware & gadgets

B&O Høretelefoner

Ligesom de øvrige produkter fra Bang & Olufsens fabrik i Struer i Jylland er også  B&O høretelefoner lavet i den bedste kvalitet. Det afspejler sig ikke kun i den suveræne lyd, men også i udsøgte materialer og et meget lækkert design. Uanset om du ønsker at koncentrere dig om at

bluetooth højttaler
Købsguides - hardware & gadgets

Bluetooth højttalere

Bluetooth højtalere er hurtigt blevet populære. Det skyldes blandt andet at de er nemme at placere i hjemmet og ikke kræver tilslutning til radio eller TV via et kabel – men i stedet modtager signalerne trådløst via bluetooth funktionen. Der findes bluetooth højtalere til mange formål – og de findes

casino apps
E-handel, digitalisering og online

Derfor er casino apps så populære!

Casino apps er i den seneste årrække kun blevet mere og mere populære. Dette skyldes naturligvis en lang række af årsager, men ikke desto mindre er visse forklaringer bedre end andre. For det første kommer man ikke udenom, at det giver en masse fleksibilitet at kunne få stillet spillelysten ved

gaming headset
Købsguides - hardware & gadgets

Gaming Headset

I takt med gaming verdenens rivende udvikling de seneste år, er Esport nok den hurtigst voksende sport i øjeblikket. Derfor er det også forståeligt, at gamere i dag bruger flere penge end nogensinde før på gaming udstyr. Kvalitets gaming headset, muse, computere osv. er bare nogle af de ting, mange

E-handel, digitalisering og online

4 tips til dig, der vil øge din digitale sikkerhed

Annonce Som aldrig før går vi på nettet, når vi handler. Det er nemlig nemmere end aldrig før at få den nye sofa bestilt hjem eller få bragt dine indkøb direkte til døren. Men er det mere sikkert? Der bliver som aldrig før mere og mere snyd på internettet, og

philips hue
Købsguides - hardware & gadgets

Philips Hue

Den teknologiske revolution de seneste år har gjort, at vi i dag bruger produkter, der løser problemer, vi for et par år siden, ikke engang vidste at vi havde. Mange af disse teknologiske produkter gør nemlig, at vi kan effektivisere vores hverdag på mange måder. Et fremragende eksempel på dette