Bluetooth højtalere er hurtigt blevet populære. Det skyldes blandt andet at de er nemme at placere i hjemmet og ikke kræver tilslutning til radio eller TV via et kabel – men i stedet modtager signalerne trådløst via bluetooth funktionen. Der findes bluetooth højtalere til mange formål – og de findes i diverse størrelser og design. Hvad enten du søger en mindre transportabel højtaler eller ønsker store højtalere, der kan levere lyd til weekendfesten eller til hjemmebiografen, kan løsningen være en bluetooth højtaler. Læs her, når vi gennemgår de spørgsmål, der ofte stilles i forbindelse med bluetooth højtalere. Så kan du bedst muligt vælge den helt rette højtaler til dine behov.

Denon Envaya Mini Bluetooth højtaler

Denon Envaya Mini Bluetooth højtaler

Superkompakt, lækker, letbetjent, vellydende, vandtæt, batteri, Bluetooth - her kan du nyde trådløs musik i god kvalitet overalt!

KR.1099.00
Mere info
Marshall Woburn II Trådløs højtaler med Bluetooth

Marshall Woburn II Trådløs højtaler med Bluetooth

Trådløs Bluetooth-højtaler med fed lyd, masser af råstyrke og lækkert rock’n’roll design i ikonisk Marshall-stil. Med app til tilpasning af lyd.

KR.3890.00
Mere info
Denon Envaya Pocket Bluetooth højtaler

Denon Envaya Pocket Bluetooth højtaler

Ultrakompakt, lækker, letbetjent, vellydende, vandtæt, batteri, Bluetooth - din perfekte mobile rejsemakker!

KR.749.00
Mere info
Soundboks SOUNDBOKS 2 + BATTERYBOKS 2 Bluetooth højtaler

Soundboks SOUNDBOKS 2 + BATTERYBOKS 2 Bluetooth højtaler

Lige nu får du et ekstra batteri med, når du køber en SOUNDBOKS 2. Du og dine venner kan altså have det for vildt i hele 80 timer på festivalen, skiferien eller sommerhusturen uden at skulle tænke...

KR.6325.00
Mere info
Marshall Tufton Bluetooth højtaler

Marshall Tufton Bluetooth højtaler

Trådløs Bluetooth-højtaler med rock’n’roll attitude fra Marshall. Du og vennerne er altid klar til at feste igennem hele natten med 20 timers batteri.

KR.3190.00
Mere info
DALI KATCH Bluetooth højtaler

DALI KATCH Bluetooth højtaler

God lyd og godt design er noget, du fortjener at have med overalt. Denne lækre Bluetooth-højttaler er svaret på dine mobile lyddrømme! Flere farver.

KR.2899.00
Mere info
Soundboks SOUNDBOKS 2 Bluetooth højtaler

Soundboks SOUNDBOKS 2 Bluetooth højtaler

Skal din fest kunne måles på Richterskalaen? Dette monster af en batteridrevet Bluetooth-højttaler holder til alt og går aldrig kold.

KR.6325.00
Mere info
B&O Beoplay A1 Bluetooth højtaler

B&O Beoplay A1 Bluetooth højtaler

Meget bedre lyd og power end størrelsen berettiger. Den spiller i op til 24 timer og er designet til både musik og telefoni på farten.

KR.1499.00
Mere info

Hvad er en bluetooth højtaler?

En bluetooth højtaler består af et kabinet, en bluetooth modtager, en forstærker og en eller flere højtalere. Kabinettets udseende kan variere i det uendelige – nogle modeller er helt firkantede, andre ovale eller næsten helt runde. Materialerne varierer også – nogle er i træ, metal eller er stofbeklædte. Bluetooth modtageren kan opfange de signaler, der sendes via en smartphone, en tablet eller en PC. Disse signaler forstærkes af den indbyggede forstærker og sendes derfra til selve højtaleren, hvorfra du kan køre lyden. Mange modeller er udstyret med en opladefunktion, hvorfor de kan bruges overalt uden at være afhængig af strømtilførsel – og mange modeller findes i en størrelse, der gør dem nemme at medbringe og transportere. Har du en smartphone eller en tablet og en bluetooth højtaler, kan du høre musik overalt.

Hvordan tilslutter jeg en bluetooth højtaler?

Når du skal tilslutte en bluetooth højtaler, skal du have fat på den enhed – smartphone, tablet eller PC, som du ønsker at benytte. Under enhedens indstillinger finder du bluetooth-indstillinger og slår denne til, hvorefter enheden leder efter tilgængelige bluetooth tilslutningsmuligheder. Samtidig skal du aktivere højtalerens bluetooth søgefunktion, der gør den synlig for din enhed. I højtalerens brugsanvisning fremgår, hvordan denne søgefunktion aktiveres – det er typisk ved at trykke på en knap, hvorefter højtaleren søger i et par minutter. Når disse har fundet hinanden, bliver de parret – og den lyd du før hørte på din enhed kan nu høres i højtaleren.

Hvorfor er det en fordel at bruge en bluetooth højtaler?

Moderne smartphones, tablets og Pc’er er i dag så små, at der kun er plads til meget små højtalere – og det resulterer ikke i en særlig god lyd. Derfor vil selv en mindre bluetooth højtaler som regel udgøre en væsentlig forbedring i lyden – og i dag får vi meget af vores musik og film via digitale enheder, hvorfor en bluetooth højtaler giver det løft, der gør det værd at høre på.

Hvor kan jeg bruge en bluetooth højtaler?

Det gode ved bluetooth højtalere er, at de kan bruges overalt. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Du kan bruge store højtalere med fast strømforsyning til dit TV eller stereoanlæg – og disse kan kommunikere med hinanden, så du opnår den velkendte stereoeffekt. Du kan have en bluetooth højtaler stående i køkkenet og via din mobil få nøjagtig den musik, som du elsker at lave mad til. De mindre transportable modeller kan medbringes overalt. Tag en bluetooth højtaler med ud på terrassen eller altanen – tag den med ned på græsplænen, med i kolonihaven eller med i campingvognen. Det er muligt at få mindre transportable modeller, der er både vand- og støvtætte. Det giver mulighed for at bruge dem i vådrum – eller medbringe dem på stranden, når der skal hygges med familien eller vennerne. Overvej også at medbringe en bluetooth højtaler på ferieturen. Det liver op på altanen eller på hotelværelset med lidt god musik – og gør en trist regnvejrsdag lidt bedre, hvis vejret driller – og den fylder ikke meget i kufferten.

VIDEOER: Test, Anmeldelse & Vejledning af Bluetooth Højttalere

Test & Anmeldelse af B&O BeoPlay A1 Bluetooth Højttaler

B&O BeoPlay A1 – test og anmeldelse af bluetooth højtaler

Test & Anmeldelse af Libratone One Click Bluetooth Højttaler

Libratone One Click – test og anmeldelse af den nye bluetooth højtaler

Anmeldelse af JBL Xtreme Bluetooth Højttaler

JBL Xtreme Bluetooth Speaker – REVIEW